Hei,

Nyt on taas uusiviikko edessä. Eilen tultiin mökiltä ja kyllä mieli sinne vielä kaipaisi takaisin. No vielä 1,5 kuukautta ahertamista ja sitten paljon odotettu kesäloma alkaa. Nyt rupesi aurinkokin pilkistämään. Odotan innolla, että saa vähennettyä vaatteita. Saa nahkakin tuota kauan kaivattua Aurinkoa. Tavoite olisi tänä kesänä saada tuo Psoriasis kuriin kertaheitolla. Rasvaaminen on alkanut hyvin, tosin hieman tuli otettua takapakkia kun jätin rasvat kotiin mökkireissun ajaksi. Mutta ei päässyt onneksi kuitenkaan pahasti äitymään.

Nyt päässyt taas kuitenkin takaisin rasvaamisenkin rutiiniin kiinni. Koska Pe ja La tuli jätettyä lenkki väliin piti eilen sitten vielä ennen lätkämatsia käydä 6km kävelemmässä. Olen huomannut, että iho on  ruvennut kukkimaan kuin 15v teinipojalla kun olen tuon liikunnan aloittanut. Ehkä keho vain poistaa kuona-aineita ja muutenkin hikoilen tietenkin enemmän mene ja tiedä, toivottavasti se tuosta rauhoittuu. Käyn kuitenkin säännöllisesti pesulla, joten en oikein muuta selitystä sille keksi.

Veden juontia pitää myös lisätä, olen kuullut että se auttaa poistamaan kuona-aineita. Ja olen muutenkin huomannut, että jano on kyllä kasvanut, elimistö oikein huutaa nestettä sisäänsä. Täytyy varmasti paneutua kunnolla tuohon ravintopuoleen, terveellinen ravinto kuitenkin tehostaa tätä elämäntaparemontti projektiani. Tosin hyvin on paino tullut jo alas ja ensimmäiseen 90kg etappiin ei ole enään kuin muutaman kilo. Siitä sitten vielä reilu 15kg pois ja ruvetaan olemaan sellaisissa lukemissa missä itse viihtyisin pituuteeni nähden. Mutta kiirettä ei ole kaikki tulee aikanaan.

Mutta kyllä sen on huomannut, että kun tuloksia tulee niin nälkä kasvaa syödessä. Pitää vain itseään toppuutella, ettei haukkaa liian isoja paloja. Tämä edelleenkin on kuitenkin se maraton ei sprinnti juoksu.

Ei muuta kuin mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille. Seuraavaan kertaan.....

- Marko