Hei,

Pääsin sitten vihdoin ja viimein kirjoittamaan tännekin jotain. Sain tyttären nukkumaan ja soin itselleni hetken kirjoittaa tästä vapusta. Tämä vappu on kyllä ollut erittäin tervetullut akkujen lataushetki. Täällä metsänsiimeksessä poissa kaupungin meluista on saanut selvittää omia ajatuksia. Lenkille en ole lähtenyt vaikka lenkki vehkeet otinkin mukaan, jatkan sitä sitten kun pääsen takaisin kotia. Täällä päätin, että  keskittyn vain ja ainoastaan oman henkisen hyvinvointini parantamiseen.

On erittäin rentouttavaa katsella mökin terassilta järvelle, kun sade piiskaa sen tyyntä pintaa. Jossain kaukaisuudessa kuikka laulaa ja ympärillä on muuten täysin hiljaista. Saa käydä omia ajatuksia rauhassa läpi, ilma ylimääräisiä  häiriöitä. Tämä on kyllä kertakaikkiaan ollut melkoista hermolepoa.

IMG_1045.jpg

Täältä kun pääsen taas takaisin arjen pyörteisiin, voin muistella näitä hetkiä ja toivoa pikaista paluuta tänne luonnon keskelle. Tällaisia hetkiä jokainen varmasti jossain vaiheessa elämää tarvitsisi. Nyt on sielu levännyt ja taas jaksaa normaalia arkea huomattavasti paremmin.

Tuli sitä talviturkkikin heitettyä, vesi oli kyllä pirun kylmää. Tuntui oudolta mennä kastautumisen jälkeen kuumaan saunaan heittää kiulullinen vettä kiukaalle tuntematta kuitenkaan lämpöä. 2 kiulullisen jälkeen rupesi vasta iho reagoimaan taas lämpöön. Mutta vaikka vesi oli kylmää, oli se erittäin virkistävä kokemus.

Huomenna se on sitten taas lähtö kotia kohti. Hieman haikeena jään kyllä muistelemaan tätä vappua. Kerrankin muistaa vapusta kaiken. Minä itse, sekä tyttäreni ollaan viihdytty täällä erittäin hyvin, vaikka säät on vähän kurjat olleetkin. Mutta rauhaisa ympäristö ja hyvä ruoka auttaa jaksamaan.

Ei minulla muutakuin rauhaisaa viikonlopun jatkoa teille kaikille ja seuraavaan kertaan...

-Marko