Hei,

Täällä kirjoittelen taas kirkkainmielin. Hetkellisesti vaivuin jo epätoivoon, kun paino tuntui pysyvän paikoillaan vaikka mitä teki. No paino on edelleen siellä missä aikaisemmin kun kirjoitin, mutta olkoon. Täytyy pistää asiat tärkeysjärjestykseen ja lopettaa vaa'an tuloksen tuijottaminen.

Keskiviikon huonosää ja motivaation puute sai minut jättämään keskiviikon lenkki väliin. Tämä ei tosin ollut ollenkaan huonoratkaisu, koska eilinen lenkki oli enemmän kuin onnistunut. Otin tyttäreni mukaan rattaisiin ja kävin kävelemässä ( otin jopa muutaman juoksu vedonkin) rattaiden kanssa. Reilu 15kg lisäpainoa sai kummasti hien virtamaan ja tyttäreni hop hop kiritys sai hymyn huulille. Huomasin myös, että keskiviikon lepo hetki tuli tarpeeseen, jaksoin paljon paremmin eilisen lenkin.

Tästä vedinkin johtopäätöksen, että vain 1 päivän lepoa viikossa ei välttämättä riitä. Faktahan on se, että kroppa tekee lihasta levossa ei treenin aikana. Täytyy seurata tuloskehitystä, nyt kun otan toisen lepopäivän viikolle. Eli tästä eteenpäin lepään keskiviikon ja sunnuntain. 5 päivää viikossa treeniä sali / lenkki. Ehkä tuon levon tuoma energia auttaa jaksamaan ja tekemään viikon harjoitteet myös tehokkaammin.

Tänään olisi edessä jalkatreeni salilla ja huomenna jo perinteeksi tullut 6km kävely / juoksu lenkki. Sunnuntaina sitten taas lepoa. Motivaation puute olikin onneksi vain hetkellinen mielenhäiriö. Nyt on taas ajatukset kasassa ja motivaatio liikuntaa kohtaa on saatu taas takaisin. Näitä päiviä tulee varmasti vielä eteen, mutta nyt tiedän että niistä pääsee yli. Pitää vain uskoa itseensä. Lenkin jälkeen on kuitenkin niin hyvä olo ja sen kautta olen myös onnellisempi, että täytyyhän tätä jatkaa.

Suosittelenkin kaikille, jotka kokee joskus samanlaisia tunteita rauhoittumaan ottamaan aikaa itselleen ja unohtamaan liikunna hetkeksi. Kyllä se palo liikuntaa kohtaan taas palaa. Sohvalle ei loppujen lopuksi edes halua jäädä, koska sieltä ei vain yksinkertaisesti saa samanlaisia fiiliksiä kun lenkin jälkeen.

Nyt ei muuta kuin reippainmielin kohti viikonloppua. Viettäkää ihmiset mukava viikonloppu. Seuraavaan kertaan....

- Marko