Hei,

Tulihan tänään oikein kunnon herätys todellisuuteen, kun olin aamusalilla. Jossain aikasemmassa blogissa mainitsin, että ei tarvitse salilla jalkalihaksia treenata. Tämä sen takia, kun pidin viikkoisia lenkkejäni tarpeeksi hyvänä treeninä jaloille ja takapuolelle. Voi että kun mies voi olla väärässä. Kokeilin tänään ihan huvikseni, onko jaloissa voimaa ja puhtia.

Kyllä oli melko tuskainen jalkatreeni. Harjoitin etureisiä, takareisiä ja pohkeita. Yksikään liike ei tuntunut helpolta ja pienilläkin painoilla työsketeleminen tuntui todella rankalta. Tämän päivän harjoituksen jälkeen tuli todettua, että jalkatreeniä on pakko lisätä saliohjelmaan. Tämä varmasti auttaa tulevaisuudessa kun aloitan juoksuharjoitukset.

Eli jaoin sali treenit seuraavasti:

1 salipäivä: Vatsa, selkä ja kyljet. Rinta- , ojenta-, olkapää- ja hauislihakset.

2 salipäivä: Vatsa, selkä ja kyljet. Etu- ja takareisi- ja pohjelihakset.

Kummatkin salipäivät alkaa venyttelyllä ja 15min kuntopyöräilyllä ja loppuu venyttelyyn. Teen vielä sen verran kevyitä harjotteita, mutta ehkä tulevaisuudessa joutuu ottamaan 1:den salipäivän lisää jos meinaa harjoittaa lihasryhmiä vielä tarkemmin. Tällähetkellä kyseiset salitreenit ovat itselle riittävät.

Näihin harjoitteisiin kun liittää viel 4 x viikossa 6km kävelyn niin koen tämän hetken harjoittelun viikkoa kohden olevan riittävä noin 6h. Lepoakin täytyy olla.

Paino on tullut mukavasti alas, aamulla paino näytti 91,5kg eli pudotusta elämäntaparemontin alkamisesta on 16,5kg. Tämä antaa motivaatiota jatkamaan tätä muutosta elämässä. Hyvän mielenlisäksi olen saanut paljon uutta energiaa ja sitä kautta jaksamista arkeen. Tästä on hyvä jatkaa.

Ei muuta kuin mukavaa viikonloppua teille kaikille. Seuraavaan kertaan...