Hei,

Nyt se sitten tapahtui, maaginen 90kg raja on rikottu ja tämän aamuinen paino oli tasan 89,6kg. Pudotusta toissa viikon sunnuntaihin 1,4kg ja kokonais tulos tällä hetkellä -18,4kg. Ei voi olla kuin onnellinen. Nyt sitten asetetaan seuraava etappi 80kg:maan.

Tiedän jo nyt että homma vaikenee kilo kilolta, mutta motivaatio on kohdillaan. Iloisinmielin siis porhallan taas lenkkipolulle tänään. Syöminen on asettunut uomiinsa, ja jos pudotus jatkuu niin ei ainakaan hetkeen tarvitse ruokavaliota tai liikuntaa tehostaa. Mennään nyt tällä tutulla kaavalla ja katsellaan sitten taas muutaman viikonpäästä pitääkö jotain muutoksia tehdä.

Sykemittari ei ole vieläkään tullut postista, saas nähdä kauan siinä kestää. lupasivat toimitus ajaksi 6-12 työpäivää, joten odotellaan. En tiedä johtuuko ylimääräisestä painosta vai huonoista polvien nivelsiteistä, mutta juokseminen ottaa vielä todella paljon polviin ja sääriin. Olen ottanut nyt jalkatreenin osaksi saliohjelmaa, josko siitä olisi apua myös juoksemiseen. Aika näyttää.

Olen kuitenkin jo pieniä juoksu vetoja lenkillä ottanut, mutta säärien ja polvien kipujen takia joutunut aina palaamaan kävelyyn. Ehkä jalat vaan yksinkertaisesti ei ole vielä tottuneet juoksuaskeliin, joten pitää niitä sitten vain totuttaa juuri noilla lyhyillä vedoilla tai sitten juoksu asentoni on aivan väärä mene ja tiedä täytyy ottaa selvää. Tavoite kuitenkin on, että jossain vaiheessa juoksen tuon 6km lenkin alusta loppuun.

Tämä tässä lyhykäisyydessään, viettäkää mukavaa viikonalkua. Seuraavaan kertaan....

-Marko