Hei,

Moni muu taitaa olla tähän aikaan jo kohtalaisessa etukumarassa. Itse tässä vielä näpyttelen konetta ja valmistaudun illan lenkkiin. Tavarat huomista mökille lähtöä varten on jo osittain pakattu ja henkinen valmistautuminen 3 tunnin ajorupeamaan alkaa. En pidä autossa reissaamisesta varsinkaan, kun joutuu olemaan ratin takana. On sitä joskus pidempiäkin siivuja tullut ajeltua, mutta nyt olen ensikertaa uhmaikäisen lapsen kanssa kaksin autossa joten hermoja varmasti koetellaan.

Pitkästä aikaa kuitenkin rauhallinen vappu tiedossa, enkä kyllä pistä pahakseni yhtään. Niin monta vappua on painunut jo unholaan, kun aina on tarvinnut se humallassa viettää. Huomenna se olisi sitten muutama saunaolut (Celia) ja Suomen peli. Onneksi tuli hommattua 4g mokkula niin saa sinne korpeenkin tuotua hieman sivistystä.

Aamulla kun saa sitten loput kamat vielä pakattua ja tyttären asetettua autoon voi kurvailu kohti Kuhmoisia alkaa. Lenkkikamat tietenkin mukaan, ettei jää yhtään lenkkipäivää väliin. Odotan innolla järvimaisemassa kävelyä varmasti sielu lepää.

Ja eihän sitä mökkireissua ilman hyvää pihviä ja makkaraa voi viettää. Nyt sallin itselleni hieman nautiskelua, täytyyhän sitä mieltäkin aina välillä ravita hyvällä ruualla. Tosin nykyään nuo annoskootkin on jo maltillisella tasolla, joten tuskin sitä tuon painon kanssa tulee takapakkia otettua. Lihakset kuitenkin tarvitsee proteiinia siinä missä aivotkin.

Ei muuta kuin mukavaa vappua vielä kerran. Päivittelen viikonlopun aikana tunnelmia mökiltä. Seuraavaan kertaan...

- Marko