Hei,

Eilinen ilta menikin sitten ihan lepäilessä ja palautuessa aamun salilta. Kävin ostamassa uudet juoksukengät itselleni, kun vanhoista ei oikeen ollut enään jalantukiaksi. Sain melko hyvän tarjouksen, kun myyjä oli jemmannut varastoon edellisvuoden mallin asicsen Gel-Kayano 20:siä. 200€ kengät irtosi 130€. Ensiksi hirvitti maksaa kengistä edes tuota 130€, mutta kokeiltuani halvempia kenkiä missä oli vähemmän tukea jalalle palasin aina noihin acicsiin.

Tiedustelin myös myyjältä kengän kestoa. Myyjän sanoin: Aktviivi urheilija kuluttaa 1 parin kaudessa, missä harrasteurheilija  ( n.3 x vko lenkkeilevä ) saa kengän kestämään jopa 1,5v tämä on tietenkin ihan lenkkimäärästä kiinni. Tähän tukeutuneena ajattelin, että halvempia kenkiä voi joutua ostamaan 2:det tuona aikana missä hieman kalliimipia kenkiä vain yhdet. Näin ollen halvemmat kengät ei käytännössä tule yhtään sen halvemmaksi ( Halvimmat kengät kyseisessä liikkeessä pyöri siinä 60€ hujakoilla ) ja pahimmassa tapauksessa jalat menee rikki, kun tukea ei ole tarpeeksi.

Väri ei välttämättä ollut ihan mieleinen räikyvän oranssi, mutta ajattelin että eipähän ainakaan kenkä huku metsään, jos joskus menee hermo lenkkeilyyn ja suutuspäissään sen paiskaa pöheikköön. :D

Tänään pääsen sitten kokeilemaan onko noista kengistä mihinkään, kaupassa niitä kyllä jo hieman testanneena odotan innolla illan lenkkiä.

Acics2.jpg

Nyt ei sitten muuta kuin aamupalaa naamariin, otin rennon perjantai aamun ja menen töihin vähän myöhempään. Liukuma on mukava asia. :D

Mukavaa perjantaita teille kaikille ja hauskaa viikonloppua!!

- Marko