Hei,

Tänään oli sitten ensimmäinen lenkkipäivä, jolloin ei kiinnostanut lähteä tarpomaan sitten pätkääkään. Pääsin töistä ja olin jotenkin niin väsynyt, että ajatuskin lenkistä puistatti. Jääkaappi kumisi tyhjyyttä ja kaikki syötäväksi kelpaava oli pakkasessa. Onneksi löysin pätkän lenkkimakkaraa, muutaman kananmunan, maitoa, tomaattia ja sipulin. Näistä onnistuin loihtimaan kohtuu hyvän munakkaan.

IMG_1003.jpg

Munakaskahdelle

  • Puolikaslenkkimakkara
  • 4 kananmunaa
  • 6-8 kirsikkatomaattia
  • puolidesiä maitoa
  • 1 pienisipuli
  • Mausteet oman maun mukaan itsekäytin hieman suolaa, Santamarian garlic and pepper ja chicken and stake mausteseosta.

Valmistus: Vispaa munat, maito ja mausteet valmiiksi seokseksi. Ota paistinpannu ja paista pilkotut makkarat ja sipulit siten, että sipulit alkavat kuulottumaan. Kaada muna ja maito seos pannulle ja pienennä pannun lämpöä. Hieman sekoittaen anna seoksen hyytyä hetken ja sitten lisää pilkotut tomaatit. Munakas on valmis kun pinta on täysin hyytynyt. Jaa munakas kahteen ja taita.

Ruuan jälkeen otin pienet päikkärit ja kun sieltä heräsin olo oli jo parempi ja vaikka lenkille ei oikeastaan kiinnostanut lähteä. Pistin silti lenkkivaatteet päälle, laput korville ja lähdin . Tovin kun oli kävellyt mieli jo kirkastui ja kävely taas maistui. Ei se lähteminen aina näköjään herkulta tunnu, mutta kyllä se hyvämieli palaa kun vaan jaksaa lähteä. Huomenna onkin sitten taas salipäivä. Kroppa vielä vihoittelee eilisestä salista, mutta ei se ole syy jättää sitä väliin. Huomenna siis virkeinmielin kohti uusia koitoksia. Katsotaan huomen aamulla josko sitä jo jaksais herätä niin aikaisin, että kerkeisi aamupalan syömään. Sen näkee huomenna.

Ei muuta kun mukavaa illan jatkoa teille kaikille.

- Marko