Hei,

Tänään olisi sitten 2. gluteeniton päivä. Asiassa on se huonopuoli, että en ole vielä kerennyt käymään kaupassa ja suunnittelemani 10 km kävelyretki tyttäreni kanssa ja tarvitsisi melko tukevan aamupalan. Ei muuta kun suunta Keliakialiiton kotisivuille, jos sieltä löytyisi nopea ratkaisu pulmaani. Tosin rajallinen ruokavarasto tällä hetkellä ei helpota. Ennen oli helppo ottaa muutama voileipä pistää leikettä päälle ja tukeva aamupala oli siinä. Nyt ei ole kaapissa gluteenitonta leipää joten sävellys alkakoon. :D Tässä linkki keliakialiiton sivuille jossa on listä ruoka-aineista, jotka soveltuvat gluteenittomaan ruokavalioon. https://www.keliakialiitto.fi/liitto/gluteeniton_elama/tuotteet/keliaakikolle_soveltuvaa/ Eiköhän täältä löydy jotain mitä voisi säveltää rajallisilla ruoka-aineilla. Täytyy kyllä itselle myöntää että alku on kivinen mutta eiköhän tästä selvitä.

Tämän päivän aamupalani siis koostuu:

  •  Munakokkelia
  • 1 Iso omena
  • Pari kuppia kahvia

Eiköhän tällä selvitä lenkistä täytyy muistaa ottaa juotavaa mukaan ja tehdä jonkinmoiset eväät tyttärelle, ettei tule kiukku matkalla. Tyttäreni on vasta 2,5 vuotias joten rattaat pitää ottaa mukaan en ole kävelyttämässä tytärtäni 10 km :) Lisäsin muutaman linkin tänne blogiin, mitkä nyt löysin ja lisään sitä mukaa kun matkani varrella löydän.

Ei muuta kuin mukavaa päivää teille kaikille. Illalla meinasin muutaman gluteenittoman oluen testata kirjoitan siitäkin pienimuotoisen artikkelin ja mielipiteeni gluteenittomasta oluesta. Saas nähdä miten käy.

- Marko