Hei,

Tänään oli taas mukava aamu. Melko vaivalloisesti sain kun sainkin revittyä itseni ylös sängystä ja aamupuuron keittoon. Kahvikupposen, puuron ja päivänlehden selailun jälkeen nappasin salikamat mukaan ja lähdin kohti työmaata. Tarkoituksena oli treenata 1h työpaikansalilla ennen töiden alkua.

Kaikki menikin siihen asti ihan hyvin, kunnes piti ruveta salikamppeita päälle pukemaan. Siinä sitten totesin, että housut jäi kotia. Parin pienen ja vähän isomman PRKL:een jälkeen, totesin että salit jää nyt tältä päivältä väliin ja vaihtuu illalla lenkkeilyyn.

Onni onnettomuudessa kävin kuitenkin rentouttavassa saunassa ja suihkussa ennen työpäivän alkua. Nyt sitten uutta energiaa ja tarmoa puhkuen voi käydä päivän haasteisiin.

Tänään sitten lenkkeilyn ohella pitäisi pakata tavarat huomenna alkavaa mökkireissua varten. Lenkkikamat täytyy nyt tupla tsekata, että tulee varmasti mukaan. Ei viitsii ajaa 3 tunnin siivua uudestaan sen takia, että jotain jää. Eli vappuna tiedossa lenkkeilyn lisäksi saunomista, tyttären ja vanhempien kanssa yhteisoloa, rauhoittumista, soutelua ja jos oikein hulluksi heittäydyn niin meinasin talviturkinkin heittää pois. Voi kyllä olla että siinä laiturin nokalla tulee toiset aatokset mieleen, mutta sen näkee sitten.

Läppäri lähtee mukaan, eli varmasti päivittelen blogia vielä vapunkin aikana. Ei muuta kuin hyvää vappua teille kaikille!!!

- Marko