Hei,

Tänään on päivä alkanut hyvin. Mukava herätä omia aikojaan eikä kellonsoittoon. Aamupalaksi ravitseva kaurapuuro ja muutama kuppikahvia. Nyt keho on levännyt ja ravittu päivän koitoksia varten.

Uudet kengät toimivat tosi hyvin, jopa liian hyvin että innostuin ottamaan juoksuaskelia. Nyt sitten polvet vihoittelevat hieman, eli tänään on sitten edessä hieman lyhyempi lenkki. Pitää säästellä polvia, ettei kipu äidy tästä ja jää lenkit kokonaan väliin.

Tänään siis mennään taas ihan rauhallisesti kävellen. Täytyy alkaa miettimään, että joutuuko polviin hommaamaan jonkinlaiset tuet jos meinaa aloittaa juoksemisen ihan kunnolla. Juokseminen kyllä tuntui muuten ihan hyvältä, tosin hengittämistä  joutuu harjoitteleemaan. Jossain vaiheessa tuntui, että jaloissa kyllä riitti puhtia, mutta happea ei meinannut saada tarpeeksi. Vanhana tupakoitsija keuhkot ei välttämättä ole ihan priimakunnossa vaikka tupakoinnista on yli vuosi aikaa. Tosin tulee silloin tällöin höyryteltyä sähkötupakalla, joten tälläkin on todennäköisesti vaikutusta tuohon hapen saantiin. Täytyy varmaan päästä irti mokomasta pahasta tavasta, mutta askel kerrallaan.

Hankin myös itselleni sykemittarin. Paljon hyvää kuullut kyseisestä kapistuksesta. Auttaa paljon kuulemma seuraamaan  suoritusta ja valvoo, ettei rasita itseään liikaa tai liian vähän. Kirjoitan tästäkin lisää jahka laite saapuu postista. Sain melkohyvä tarjouksen Suunnon M5 sykemittari: Syke ja jalka anturilla 110€ toimituskuluineen. Mutta tästä lisää jahka olen tutustunut tarkemmin laitteeseen.

Ei muuta kuin mukavaa lauantai päivän jatkoa teille kaikille.

- Marko